Arbeta med oss

Ansök om arbete

Vill du bli del av ett vinnande team så ansök nu. Har du lite baskunskaper och stark vilja att bli bra så vidareutbildar vi dig till skicklig plåtslagare med spetskompetens. Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.

arbeta med oss

“Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor.”

Alessio DÌmperio

“Jag började jobba på DM TAK 2004, den produktionsinriktade atmosfären på företaget passar mig perfekt och utvecklar mina tekniska kunskaper samt min förmåga att leda människor till framgångsrik produktion. Genom en konstant strävan för expansion ställs jag kontinuerligt inför utmanande uppgifter och utvecklas därför både personligt och som yrkesman.”

Kristoffer Helander

Arbeta med oss

Kompetens Plåtslageri som är en underavdelning till DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Vi har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med ca 60 medarbetare. Vi satsar mycket på att vidareutveckla både företaget, anställd personal och samarbetspartners.

Kvalitet

Vi har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning blev det allmänna omdömet om att jobba med oss: ”Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor.”

Vår organisation

om oss
King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020