Din plåtslagare i Botkyrka

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Botkyrka

Vi lägger ditt plåttak i Botkyrka

Om du är på jakt efter en plåtslagare i Botkyrka har du hittat helt rätt! Vi arbetar med plåttak, stora omläggningar samt plåtdetaljer.

Vi är familjeföretaget som alltid arbetar för att göra plåtarbeten av allra högsta kvalitet. Idag så är vi faktiskt inne på tredje generationen plåtslagare. Det är vi otroligt stolta över!

Vår kunskap sträcker sig långt bak i tiden och med dig som kund kommer vi fram till en lösning som passar bäst för ditt tak! Vi kan allt inom plåt och tar oss an stora omläggningar samt mindre plåtdetaljer. 

Kompetens Plåtslageri är det professionella valet när du behöver hjälp med plåtarbeten i Botkyrka!

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Din trygga plåtslagare i Botkyrka

  Vi vet att det inte är lätt att själv avgöra vilka lösningar som är bäst för ditt tak, vi engagerar oss i dig för att ta fram den bästa lösningen som både är hållbar samt ekonomisk. Vi får ofta frågan vad som är bäst, om det räcker att laga skador som uppstått eller om man behöver göra en omläggning. Här brukar vi oftast rekommendera att lägga om, just för att lagning snabbt blir olönsamt och resultatet blir sällan perfekt.

  När våra välutbildade plåtslagare utför plåtarbeten gör de det efter rådande regelverk och våra arbeten kontrolleras alltid av en fristående besiktningsman. Och allt detta är för att du som kund ska känna att du gjort en trygg investering. Vi finns där hela vägen.

  Vi är också specialiserade på K-märkta tak och har lång erfarenhet av att renovera kulturmärkta tak med omsorg som ett sådant tak behöver.Plåtdetaljerna som finns på ett tak har ofta viktiga funktioner och ska dessutom se bra ut. Vi är specialutbildade på att arbeta med plåtdetaljer och lägger extra vikt vid att utföra dessa på allra högsta nivå.

  I vår stora plåtverkstad har vi flera anpassade maskiner som vi använder när vi förbereder plåten som kommer att bli ditt tak och det är genom kombinationen av modern teknik och traditionellt hantverk som vi kan hålla en genomgående hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort i Bromma

  Livsmedelsbutikens tak får nytt tak

  På ICA-butiken hade taket gjort sitt. Vid en inspektion upptäcktes hål i råsponten, rostig plåt, slitna takpannor och mossa som börjat växa här och var. Vatten hade läckt in och skadat träkonstruktionen under taket.För att ge taket nytt liv tillverkades och monterades ny fotränna längs med takfoten, vilket passade perfekt ihop med de nya tegelröda takpannorna.

  Brf Sulitelma 9 får nytt tak

  Nött och fläckig plåt, här och var angripen av rost, är inget som man som bostadsrättsförening vill ha på sitt tak. När denna rost inte bara har drabbat skorstensinklädnaderna utan även gångbryggan på taket, är det verkligen hög tid att något görs åt saken.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Om Botkyrka

  Botkyrka är en kommun i Stockholms län och dess centralort är Tumba. Kommunen gränsar till Ekerö och Huddinge.

  Invånare: 94 606 (2019) Yta: 222,3 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?