Din kompetenta plåtslagare i Bromma

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Bromma

Söker du plåtslagare i Bromma?

Vi arbetar med plåttak i Bromma! Stora omläggningar samt plåtdetaljer.

Vi är ett familjeföretag som sedan 1979 med en stor målmedvetenhet har arbetat för att göra plåtarbeten av allra högsta kvalitet. Idag är vi inne på tredje generationen plåtslagare.

Vi har gedigen kunskap och erfarenhet av branschen. Vi kan allt inom plåt och våra erfarna och skickliga plåtslagare har kompetensen för att ta fram allt från minsta plåtdetalj till att utföra den mest avancerade renoveringen av ett K-märkt tak.

Kompetens Plåtslageri är det professionella valet när du behöver hjälp med plåtarbeten i Bromma.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din kompetenta plåtslagare i Bromma

  Vi engagerar oss alltid och tar fram den bästa lösningen, som både är ekonomisk och hållbar, för våra kunders tak. Vi får ofta frågan om man behöver göra en helomläggning när ett äldre plåttak börjar gå sönder, eller om man endast kan laga de skador som uppkommit.

  Vanligtvis råder vi våra kunder att lägga om hela plåttaket, då lappning snabbt blir olönsamt och resultatet sällan blir helt perfekt.

  När våra duktiga och välutbildade plåtslagare utför plåtarbeten gör de det efter rådande regelverk och våra arbeten kontrolleras alltid av en fristående besiktningsman.

  Våra plåtslagare är även specialiserade på K-märkta tak och har lång erfarenhet av att renovera kulturmärkta tak med den varsamma omsorg som ett sådant tak behöver.

  Plåtdetaljerna på taket har ofta viktiga funktioner och ska dessutom se bra ut. Vi är specialutbildade på att arbeta med plåtdetaljer och lägger extra vikt vid att utföra dessa på allra högsta nivå.

  I vår stora plåtverkstad har vi flera anpassade maskiner som vi använder när vi förbereder plåten som kommer att bli ditt tak och det är genom kombinationen av modern teknik och traditionellt hantverk som vi kan hålla en genomgående hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kompetens Plåtslageri tillhör den välrenommerade takfirman DM TAK, där vi står för spetskompetensen inom plåttak i företagsgruppen. Tillsammans har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom takläggning och plåtslageri.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Bromma

  I natursköna Bromma finns många trevliga bostadsområden med charmiga fastigheter från olika tidsperioder och en hel del K-märkta fastigheter. Om du har ett hustak i Bromma som behöver en takrenovering så finns vi här.

  Vi på Kompetens plåtslageri har fått förtroendet att utföra flera plåtarbeten hos kunder runt om i Bromma vilket har gjort att vi har god kännedom om området och har fått många goda referenser från nöjda kunder. Vi utför alltid våra plåtarbeten på ett fackmannamässigt sätt och kan därför lämna långa garantier till våra kunder. Hör av dig till oss när du vill anlita en kompetent plåtslagare i Bromma.

  Bromma - den härliga trädgårdsstaden

  Det är bland annat närheten till city, det vackra läget invid Mälaren och de många naturreservaten och grönområdena som gör Bromma till attraktiv slå sig till ro i. Här finns service i form av  primärvård och skola och goda möjligheter till shopping, friluftsliv och idrott.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort i Bromma

  Livsmedelsbutikens tak får nytt tak

  På ICA-butiken hade taket gjort sitt. Vid en inspektion upptäcktes hål i råsponten, rostig plåt, slitna takpannor och mossa som börjat växa här och var. Vatten hade läckt in och skadat träkonstruktionen under taket.För att ge taket nytt liv tillverkades och monterades ny fotränna längs med takfoten, vilket passade perfekt ihop med de nya tegelröda takpannorna.

  Brf Sulitelma 9 får nytt tak

  Nött och fläckig plåt, här och var angripen av rost, är inget som man som bostadsrättsförening vill ha på sitt tak. När denna rost inte bara har drabbat skorstensinklädnaderna utan även gångbryggan på taket, är det verkligen hög tid att något görs åt saken.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Om bromma

  Bromma är ett stadsdelsområde som ligger i Västerort i Stockholms kommun och som gränsar mot Solna och Sundbyberg i norr och Kungsholmen i öst . Här kan du resa till övriga delar av Stockholm via tunnelbana, tvärbana, buss och den lokala Nockebybanan och Bromma Flygplats gör att det är lätt att resa till andra delar av Sverige och världen.

  Invånare: 72 000 (2014) Yta: 25,99 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?