Plåtslagare Danderyd

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Söker du plåtslagare i Danderyd?

Vi fixar ditt plåttak!

Behöver du lägga nytt plåttak? Vi finns här för dig oavsett om du behöver ett helt nytt tak eller endast laga några småfel. För att uppnå den höga kvalitén som vi erbjuder ser vi alltid till att förse ditt tak med de bästa materialen samt arbetar mot ett ordentligt slutresultat.

Vi är ett familjeföretag som har existerat i tre generationer och vi fortsätter helt enkelt med att leverera snygga och praktiska plåttak utav rätt kvalité.

Vår kunskap sträcker sig långt bak i tiden inom branschen och tillsammans med dig som kund kommer vi fram till en lösning som passar ditt tak bäst! Du ska känna dig trygg i att du gör en bra affär, därför dokumenterar vi även löpande under arbetets gång.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Plåttak är enkla att underhålla

  Ett plåttak innebär många fördelar som bland annat är att det är lätt att underhålla. De är också lätta att hantera samt har en unik förmåga att hålla ifrån regnet.

  En vanlig fråga man kan ställa sig är om man behöver göra en omläggning av taket eller om det räcker med att bara laga de skador som uppstått. I första hand så råder vi oftast till att lägga om taket. Dels för att det snabbt blir olönsamt och för att resultatet inte blir helt perfekt.

  När vi utför plåtarbeten gör vi alltid det efter de rådande regelverk som finns samt att våra arbeten alltid kontrolleras av en fristående besiktningsman. Allt detta för att du som kund ska känna att du gjort en trygg investering för ditt tak.

  I vår stora plåtverkstad som vi jobbar i så har vi flera anpassade maskiner vi använder när vi förbereder plåten som kommer att bli ditt tak och det är genom kombinationen av modern teknik och traditionellt hantverk som vi kan hålla en genomgående hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort:

  Livsmedelsbutikens tak får nytt tak

  På ICA-butiken hade taket gjort sitt. Vid en inspektion upptäcktes hål i råsponten, rostig plåt, slitna takpannor och mossa som börjat växa här och var. Vatten hade läckt in och skadat träkonstruktionen under taket.För att ge taket nytt liv tillverkades och monterades ny fotränna längs med takfoten, vilket passade perfekt ihop med de nya tegelröda takpannorna.

  Brf Sulitelma 9 får nytt tak

  Nött och fläckig plåt, här och var angripen av rost, är inget som man som bostadsrättsförening vill ha på sitt tak. När denna rost inte bara har drabbat skorstensinklädnaderna utan även gångbryggan på taket, är det verkligen hög tid att något görs åt saken.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Om Danderyd

  Danderyd är en kommun i Stockholms län och centralorten är Djursholm. Kommunen gränsar till Täby, Solna och Sollentuna.

  Invånare: 32 857 (2019) Yta: 32,67 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?