Plåtslagare på Ekerö

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Ekerö

Vi fixar ditt plåttak!

Söker du en plåtslagare som kan fixa ditt tak på Ekerö? Då kan vi säga att du definitivt har hittat rätt!

Vi arbetar alltid för att uppnå allra högsta kvalitét vilket är så viktigt eftersom att taket är det som ska skydda både fastighet och boende från regn och läckage som lätt kan uppstå om taket är fel monterat eller har brister.

Vi är ett familjeföretag som existerat i tre generationer och  vi fortsätter helt enkelt med arbetet att leverera snygga och praktiska plåttak utav rätt kvalité.

Vår kunskap sträcker sig långt bak i tiden inom branschen och tillsammans med dig som kund kommer vi fram till en lösning som passar ditt tak bäst!

 

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Omläggning eller laga skador som uppstått?

  En fråga som ofta återkommer är om man verkligen behöver göra en omläggning av taket eller om det räcker med att bara laga de skador som uppstått. Detta är en klurig fråga och som kund är det inte lätt att själv avgöra saken. Vi råder oftast våra kunder att lägga om plåttaket, just eftersom att laga snabbt blir olönsamt och resultatet blir inte heller den perfekta finishen man kanske önskar sig.

  När våra välutbildade plåtslagare utför plåtarbeten gör de alltid det efter rådande regelverk och våra arbeten kontrolleras också av en fristående besiktningsman. Allt för att du som kund ska känna att du gjort en trygg investering.

  I vår stora plåtverkstad som vi jobbar i så har vi flera anpassade maskiner vi använder när vi förbereder plåten som kommer att bli ditt tak och det är genom kombinationen av modern teknik och traditionellt hantverk som vi kan hålla en genomgående hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Ekerö

  Ekerö erbjuder lite av både det ena och det andra. Det finns stora friluftsområden och även många härliga bostadsområden!

  Det finns även mycket att göra för motionen, till exempel utegym, cykelvägar & skatepark!

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort:

  Livsmedelsbutikens tak får nytt tak

  På ICA-butiken hade taket gjort sitt. Vid en inspektion upptäcktes hål i råsponten, rostig plåt, slitna takpannor och mossa som börjat växa här och var. Vatten hade läckt in och skadat träkonstruktionen under taket.För att ge taket nytt liv tillverkades och monterades ny fotränna längs med takfoten, vilket passade perfekt ihop med de nya tegelröda takpannorna.

  Brf Sulitelma 9 får nytt tak

  Nött och fläckig plåt, här och var angripen av rost, är inget som man som bostadsrättsförening vill ha på sitt tak. När denna rost inte bara har drabbat skorstensinklädnaderna utan även gångbryggan på taket, är det verkligen hög tid att något görs åt saken.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Om Ekerö

  Ekerö är en kommun i Stockholms län och centralorten är Ekerö och gränsar till Järfälla och Huddinge.

  Invånare: 28 690 (2019) Yta: 383,6 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?