Din plåtslagare i Haninge

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Haninge

Söker du en plåtslagare i Haninge?

Om du är i behov av en plåtslagare i Haninge finns vi här för dig! Vi på Kompetens Plåtslageri är ett familjeföretag och har varit från start, vi är nu inne på tredje generationen. Genom dessa år så har vi samlat på oss hög kompetens och en lång erfarenhet inom plåtslageri.

Ett taks allra viktigaste uppgift är att skydda en bostad eller fastighet från regn och vind så att det inte läcker in och leder till mögel eller andra vattenskador. Vi ser till att komma fram till den bästa lösningen för taket vi arbetar med. 

Vi kan med stolthet kalla oss specialister på plåttak eftersom vår kunskap och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak. Kompetens Plåtslageri är det kompetenta valet när du behöver anlita en plåtslagare i Haninge!

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din seriösa plåtslagare i Haninge

  Våra takarbeten inkluderar stora brf:er samt att vi även lägger tak åt privatpersoner. Vårt jobb är att göra våra kunder nöjda och komma fram till en gemensam lösning som passar deras tak allra bäst, funktionsmässigt men även utseendemässigt.

  Vi har alltid en tydlig genomgående dialog under hela arbetets gång för att du ska hänga med på vad som sker och känna dig trygg i allting. Slutresultatet granskas också av en oberoende besiktningsman och vi följer alltid branschens regler inom takläggning.

  Skorstenar och ventilationstrummor som finns på taket är ofta takets svara länkar samtidigt som de har otroligt viktiga funktioner. Vi är utbildade inom plåtdetaljer och lägger alltid ner extra tid och omsorg när vi monterar dem på taket.

  I vår plåtverkstad har vi mångfunktionella maskiner som vi använder för att bearbeta plåten innan den blir ditt tak. Genom att blanda modern teknik med traditionellt hantverk har vi hittat ett arbetssätt som gör att vi kan hålla hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Om Haninge kommun

  Haninge är en växande kommun där nya bostäder byggs, lokaler och matbutiker. Kommunen erbjuder också  shoppingmöjligheter i två gallerior, Port 73 och Haninge centrum. 

  Invånare: 92 095 (2019) Yta: 2 161 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?