Din kompetenta plåtslagare i Huddinge

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Huddinge

Vi fixar ditt plåttak i Huddinge!

Vi är familjeföretaget som sedan 1979 samlat på oss hög kompetens och lång erfarenhet inom plåtslageribranschen.

Om du är i behov av en plåtslagare i Huddinge så har du kommit helt rätt. Vårt mål är att göra dig som kund nöjd innan, under och efter arbetets gång. Vi är nu inne på tredje generationen plåtslagare som arbetar hos oss med siktet och syftet att leverera plåtarbeten av högsta kvalitet.

Våra erfarna och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak. Kompetens Plåtslageri är det kompetenta valet när du behöver anlita en plåtslagare i Huddinge.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din plåtslagare i Huddinge

  Inget jobb är för litet för oss. Vi tar på oss det du som kund önskar och jobbar för att ge ditt tak ett vackert utseende samtidigt som det skyddar mot regn och annat dåligt väder. Vi hjälper dig och tar fram en ekonomisk och långsiktig lösning.

  Vi får ofta frågan om man verkligen behöver göra en helomläggning när ett gammalt plåttak börjar bli dåligt, eller om man endast kan reparera de skador som uppstått genom att lappa taket. Oftast så rekommenderar vi att lägga om hela plåttaket, då lappning snabbt blir olönsamt och resultatet sällan blir helt bra.

  Vi följer branschens regler och arbetet granskas alltid av en oberoende besiktningsman. Våra plåtslagare har även mångårig erfarenhet och stor ödmjukhet inför fastigheters utseende och ålder.

   

  Även skorstenar och ventilationstrummor har viktiga funktioner och är ofta takets svaga länkar. På Kompetens Plåtslageri är vi specialutbildade inom plåtdetaljer och lägger alltid ner extra omsorg när vi tillverkar och monterar dem.

  I vår plåtverkstad har vi högfunktionella maskiner som vi använder dagligen för att bearbeta plåten innan den blir ditt tak och genom att kombinera modern teknik med traditionellt hantverk har vi hittat ett arbetssätt som gör att vi kan hålla hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Huddinge

  I Huddinge finns många trevliga bostadsområden av olika karaktär och vi på Kompetens Plåtslageri har utfört många plåtarbeten i kommunen under vår verksamma tid. Därför har vi bra koll på området och även en hel del goda referenser från kunder som är nöjda med de arbeten vi utfört. För oss är inget jobb är för litet eller för stort, för avancerat eller enkelt – vi är specialist på plåttak och utför alla våra plåtarbeten på ett fackmannamässigt sätt. Tveka inte att kontakta oss när du behöver anlita en skicklig plåtslagare i Huddinge.

  Huddinge - med möjlighet att bo nära naturen

  Huddinge kommun är till folkmängden sett den näst största kommunen i Stockholms län och här finns kommundelar med egna centrum som Skogås, Flemingsberg och Trångsund. Nästan en tredjedel av kommunens yta är naturreservat vilket gör att det finns många möjligheter till friluftsliv och att bo nära naturen. Stora institutioner som Huddinge Sjukhus och Södertörns högskola ger möjlighet att studera och arbeta inom kommun medan Stockholm city ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort i Huddinge

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Om Huddinge kommun

  Huddinge kommun ligger i Södermanland, söder om Stockholm och gränsar till bland annat till Stockholm, Haninge och Botkyrka kommun. Från Flemingsberg går både fjärrtåg och pendeltåg och i kommunens västra delar finns vissa hållplatser på tunnelbanans röda linje mot Norsborg.

  Invånare: 112 772 (2019) Yta: 140,50km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?