Din plåtslagare i Järfälla

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Järfälla

Vi fixar ditt plåttak i Järfälla

Är du på jakt efter en plåtslagare? Vi arbetar med plåttak i Järfälla, stora omläggningar samt plåtdetaljer.

Vi är ett familjeföretag som arbetar för att göra plåtarbeten av allra högsta kvalitet. Idag så är vi faktiskt inne på tredje generationen plåtslagare. Det är häftigt!

Vi har en gedigen kunskap och  lång erfarenhet av branschen. Vi kan allt inom plåt och tillsammans med dig som kund kommer vi fram till en lösning som passar bäst för ditt tak! 

Kompetens Plåtslageri är det professionella valet när du behöver hjälp med plåtarbeten i Järfälla.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din plåtslagare i Järfälla

  Som kund är det inte lätt att själv avgöra vilken som är den bästa lösningen för sitt tak. Vi engagerar oss alltid i våra kunder och tar fram den bästa lösningen, som både är ekonomisk och hållbar.

  En fråga som vi får ofta är om man behöver göra en helomläggning när ett äldre plåttak börjar gå sönder, eller om man endast kan laga de skador som uppkommit.Oftast råder vi våra kunder att lägga om hela plåttaket, då lappning snabbt blir olönsamt och resultatet sällan blir helt perfekt.

  När våra välutbildade plåtslagare utför plåtarbeten gör de det efter rådande regelverk och våra arbeten kontrolleras alltid av en fristående besiktningsman. Allt för att du som kund ska känna att du gjort en trygg investering.

  Vi är också specialiserade på K-märkta tak och har lång erfarenhet av att renovera kulturmärkta tak med omsorg som ett sådant tak behöver.Plåtdetaljerna som finns på ett tak har ofta viktiga funktioner och ska dessutom se bra ut. Vi är specialutbildade på att arbeta med plåtdetaljer och lägger extra vikt vid att utföra dessa på allra högsta nivå.

  I vår stora plåtverkstad har vi flera anpassade maskiner som vi använder när vi förbereder plåten som kommer att bli ditt tak och det är genom kombinationen av modern teknik och traditionellt hantverk som vi kan hålla en genomgående hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kompetens Plåtslageri tillhör den välrenommerade takfirman DM TAK, där vi står för spetskompetensen inom plåttak i företagsgruppen. Tillsammans har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom takläggning och plåtslageri.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Järfälla

  Järfälla erbjuder stora friluftsområden och många härliga bostadsområden! Med ett stort köpcentrum är det en perfekt plats att bo på. här finns även ett flertal busskommunikationer för att enkelt ta sig runt i området och Stockholm.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort i Bromma

  Livsmedelsbutikens tak får nytt tak

  På ICA-butiken hade taket gjort sitt. Vid en inspektion upptäcktes hål i råsponten, rostig plåt, slitna takpannor och mossa som börjat växa här och var. Vatten hade läckt in och skadat träkonstruktionen under taket.För att ge taket nytt liv tillverkades och monterades ny fotränna längs med takfoten, vilket passade perfekt ihop med de nya tegelröda takpannorna.

  Brf Sulitelma 9 får nytt tak

  Nött och fläckig plåt, här och var angripen av rost, är inget som man som bostadsrättsförening vill ha på sitt tak. När denna rost inte bara har drabbat skorstensinklädnaderna utan även gångbryggan på taket, är det verkligen hög tid att något görs åt saken.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Karta Järfälla

  Om Järfälla

  Järfälla är en kommun i Stockholms län och centralorten är Jakobsberg och gränsar till Upplands Väsby och Sollentuna.

  Invånare: 79 990 (2019) Yta: 63,02 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?