Din trovärdiga plåtslagare på Lidingö

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Lidingö

Är du i behov av nytt plåttak på Lidingö?

Äger du en bostad eller en fastighet på Lidingö och är i behov av en omläggning eller endast behöver fixa några defekter på ditt plåttak så finns vi här.

Vi är Kompetens Plåtslageri – som är det professionella och självklara valet när du ska anlita en plåtslagare på Lidingö. Vi jobbar alltid efter våra kunders önskemål och för att få till den bästa kvalitén.

Under åren som vi har existerat har vi lyckats samla på oss en stor och bred kunskap inom plåt och vi tror på ärlighet och att göra våra kunder nöjda genom att leverera hög kvalité. Ett tak ska vara slittåligt och hålla tätt. Det är det absolut viktigaste.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi utför plåtarbeten stora som små

  För att ett tak ska göra sitt jobb – alltså skydda mot regn och vind så är det a och o att det är monterat på rätt sätt med ett slittåligt material.

  Vi erbjuder allt inom plåttak och hjälper gärna till med att ta fram den bästa lösningen för ditt tak, oavsett om det behöver en omläggning eller korrigering av småfel.

  Vi följer alltid branschens regelverk och våra plåtarbeten granskas av en oberoende besiktningsman, och detta är för att våra kunder ska vara och känna sig trygga i deras affär.

  Vi har också en helt egen plåtverkstad som är 465 km2 stor. Där arbetar vi dagligen med flerfunktionella maskiner som bearbetar plåten innan den slutligen hamnar på taket. Genom kombination av modern teknik och vår kunskap om  kan vi hålla en hög nivå på alla våra plåtarbeten.

  Vi vet med oss att takets plåtdetaljer kan göra stor skillnad och att det är de små detaljerna som man kan skilja en skicklig plåtslagare mot en som inte är lika skicklig.

  Våra plåtslagare är specialutbildade på plåt och arbetar med glädje för att bli bäst!

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Nya plåtdetaljer åt Brf Magnus nr 3

  Ingen vill behöva tänka på de potentiella kostnader som läckor, röta och mögel kan innebära, och därför anlitades kompetenta takläggare och plåtslagare som skulle kunna lägga ett tak som skulle hålla i många år framöver.

  Fastighet på Drottninggatan fick nog av läckage runt takfönster

  Det hade börjat läcka vid takfönster och plåten var i behov av omläggning. För att göra taket riktigt tätt och för att vara på säkra sidan med tanke på den låga taklutningen så svetsades först ett lager Resitrix gummiduk på takytan. Därefter lades plåten som dubbelfalsades.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Om Lidingö kommun

  Lidingö är en stor kommun med massa grönområden och idylliska bostadsområden samtidigt som det finns en fläng av stadsliv. Lidingö gränsar till bland annat Nacka och Danderyd. 

  Invånare: 48 123 (2019) Yta: 51,05 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?