Din kompetenta plåtslagare i Nacka

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Nacka

Plåttak i Nacka

Vi är Kompetens Plåtslageri – det professionella valet för plåtslageri i Nacka. Vi är i grund och botten ett familjeföret som sedan 1979 har samlat på oss bred kompetens inom plåttak!

Med en stor skicklighet inom vårt yrke och stort engagemang strävar vi dagligen mot vårt mål: att leverera plåtarbeten av högsta kvalitet. Våra duktiga plåtslagare vet vad som krävs för att utföra plåtarbeten av alla dess slag: från minsta plåtdetalj till renovering av ett K-märkt tak.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din kompetenta plåtslagare i Nacka

  Vi erbjuder våra kunder allt inom plåttak och tar fram den bästa och mest ekonomiska lösningen för deras tak.

  Vi får ofta frågan om man ska laga det som går när taket börjar bli dåligt eller om man ska lägga om hela taket. Vi tycker oftast att en helomläggning alltid är det bästa valet för att det alltid ger bäst resultat och är mest lönsamt i längden.

  Våra välutbildade och engagerade plåtslagare arbetar alltid efter branschens regelverk och våra plåtarbeten granskas av en oberoende besiktningsman. K-märkta tak kräver noggrann omvårdnad och vi har kompetensen om hur man renoverar dessa tak med hänsyn till byggnadens ålder och utseende.

  När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg genom hela arbetets gång och även efter. Vi uppdaterar dig löpande med information som arbetsplan, kostnader och har en tydlig dialog. Allt för att det ska upplevas seriöst och för att inga missförstånd ska uppstå.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Nacka

  Nacka är en fantastisk kommun att bo och leva i och vi på Kompetens Plåtslageri har under åren fått förtroendet att utföra flera plåtarbeten runt om i kommunen – vilket har gjort att vi både har fått bra koll på området och många fina referenser från nöjda kunder.

  Med vår kompetens och långa erfarenhet inom plåtslagning kan vi lämna långa garantitider på våra plåtarbeten och även garantera att de utförs på ett fackmannamässigt sätt Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver anlita en kompetent plåtslagare i Nacka.

  Nacka - Sveriges snabbast växande kommun

  I Nacka kommun finns det många omtyckta bostadsområden att slå sig till ro i, som till exempel Järla Sjö, Saltsjö-Duvnäs, Boo Gård eller de exklusiva områdena Saltsjöbaden och Solsidan. I kommunen finns inte mindre än 13 naturreservat, där Nackareservatet är ett av Sveriges mest besökta och var man än befinner sig i kommunen är det nära till vatten i form av hav eller sjö. Det natursköna läget och närheten till Stockholm city gör Nacka kommun till en av de kommuner som växer snabbast, både i Stockholm län och i Sverige.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Nya plåtdetaljer åt Brf Magnus nr 3

  Ingen vill behöva tänka på de potentiella kostnader som läckor, röta och mögel kan innebära, och därför anlitades kompetenta takläggare och plåtslagare som skulle kunna lägga ett tak som skulle hålla i många år framöver.

  Fastighet på Drottninggatan fick nog av läckage runt takfönster

  Det hade börjat läcka vid takfönster och plåten var i behov av omläggning. För att göra taket riktigt tätt och för att vara på säkra sidan med tanke på den låga taklutningen så svetsades först ett lager Resitrix gummiduk på takytan. Därefter lades plåten som dubbelfalsades.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Om Nacka kommun

  Nacka är en expansiv kommun som ligger i landskapen Södermanland och Uppland och gränsar till bland annat Stockholm och Värmdö kommun. SL: busstrafik till och från Slussen samt Saltsjöbanan gör det enkelt att pendla till Stockholm city och 2026 beräknas tunnelbanan gå till Nacka.

  Invånare: 105 130 (2019) Yta: 128,83 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?