Din kompetenta plåtslagare i Norrtälje

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Norrtälje

Vi jobbar med takläggning i Norrtälje!

Vi är det professionella valet när du behöver hjälp med plåtarbeten i Norrtälje kommun. Plåtslageri är vårt kompetensområde och oavsett om behöver hjälp med en helomläggning av ditt tak eller plåtdetaljer så har vi kunskapen och erfarenheten att utföra bästa sortens plåtarbeten, även på K-märkta tak.

Vi har kunskapen och erfarenheten att leverera plåtarbeten av högsta kvalitet i Stockholms län. Behöver du takvård i Norrtälje hjälper vi gärna till.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

    Vi är din kompetenta plåtslagare i Norrtälje

    När taket börjar bli gammalt och slitet rekommenderar vi alltid en helomläggning så att allting blir ordentligt gjort och man slipper oväntade kostnader. Vi erbjuder alla tjänster inom plåtslagning och hjälper våra kunder med att välja den med mest hållbara och lönsamma lösningen för deras tak.

    När våra välutbildade plåtslagare utför plåtarbeten så följer de alltid de regelverk som finns och de kontrolleras även av en oberoende besiktningsman i Norrtälje. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom kulturmärkta tak och vi renoverar K-märkta tak med stor varsamhet och känsla.

    Plåtdetaljerna på ett tak är viktiga att få till på rätt sätt och ofta är det dessa som skiljer en bra plåtslagare från en mindre bra. Vi tar plåtdetaljerna på största allvar och våra plåtslagare är specialutbildade för utforma dem på ett professionellt sätt.

    Vi förbereder plåten som sedan blir till ditt tak i våra högfunktionella maskiner i vår plåtverkstad och med hjälp av blandning av modern teknik och vår gedigna kunskap av plåthantverk kan vi leverera plåtarbeten av en genomgående hög kvalitet.

    Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

    Vi kan Norrtälje

    I Norrtälje kommun finns många trevliga fastigheter och äldre byggnader med mycket charm och vi under våra verksamma år fått förtroendet att lägga om plåttak och utföra andra takarbeten i området som våra kunder blivit mycket nöjda med – vilket våra goda referenser vittnar om. Vi kan allt inom plåt och levererar alltid plåtarbeten som är fackmannamässigt utförda till våra kunder.

    Tveka inte att höra av dig till oss när du behöver anlita en skicklig plåtslagare i Norrtälje.

    Norrtälje - en idyllisk skärgårdskommun

    Norrtälje är skärgårdskommunen norr om Stockholm som länge har varit en populär plats för sommarhus och för turister att besöka under sommaren, mycket tack vara det idylliska läget i vid havet och grönskande natur. Här finns många möjligheter till ett aktivt friluftsliv och i centralorten Norrtälje finns gott om möjligheter till att uppleva kultur på någon av stadens museer. Stadens mysiga och charmiga stadskärna har historia från medeltiden vilket man kan se tecken från här och var och genom staden ringlar Norrtäljeån för att tillslut mynna ut i Ålands hav.

    Inspiration från plåtarbeten vi gjort

    årsta torg

    Familjebostäders centrumbyggnad i Årsta får ett lyft

    Nytt tak var på tiden! Det gamla inte bara flagade utan även läckte. Så till den grad på sina ställen att en av takstolarna ruttnat. Vilket bevisar att även ett väl lagt plåttak behöver underhållas. Nu har vi lagt om taket i tidsenlig stil men med modern kvalitet. Rivit bort allt det gamla, givetvis. Lagat sånt som var ankommet. Lagt nytt undertak av brädor och ovanpå detta, en modern underlagspapp från marknadsledande Mataki.

    Nya plåtdetaljer på taket Brf Magnus nr 3 garanterar tätt tak

    Men ett läckande tak förstörde lite av friden. Ingen vill behöva tänka på de potentiella kostnader som läckor, röta och mögel kan innebära, och därför anlitades kompetenta takläggare och plåtslagare som skulle kunna lägga ett tak som skulle hålla i många år framöver.

    Gamla Brandstationen får nytt tak

    Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

    Om Norrtälje kommun

    Norrtälje är den till ytan största kommunen i Stockholms län och gränsar i syd till de andra Stockholmskommunerna Vallentuna, Sigtuna och Österåker. Från centralorten Norrtälje är de cirka 68 kilometer med bil till centrala Stockholm.

    Invånare: 62 392 (2019) Yta: 6030,42 km²

    om oss

    Behöver du ett kompetent Plåtslageri?