Din kompetenta plåtslagare i Nynäshamn

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Nynäshamn

Söker du plåtslagare i Nynäshamn?

Är du i behov av en plåtslagare i Nynäshamn? Vi på Kompetens Plåtslageri är ett familjeföretag och har varit från start. Genom dessa år så har vi samlat på oss hög kompetens och en lång erfarenhet av plåtslageri.

Takets viktigaste uppgift är att skydda bostad/fastighet från regn och vind så att det inte läcker och leder till mögel. Alltid så ser vi till att hitta den bästa lösningen för taket vi arbetar med. Oavsett om taket är i behov av en omläggning eller endast har några småfel som behöver fixas några småfel.

Vi kan med stolthet kalla oss specialister på plåttak eftersom vår kunskap och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak. Kompetens Plåtslageri är det kompetenta valet när du behöver anlita en plåtslagare i Nynäshamn!

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din plåtslagare i Nynäshamn

  Våra takarbeten omfattar stora bostadsrättsföreningar samt att vi även gör tak åt privatpersoner.

  Vi jobbar alltid för våra kunders bästa och har en tydlig genomgående dialog under hela arbetets gång och du informeras löpande så att du hänger med på vad som sker.

  Vi följer också branschens regler och när taket är klart granskas det av en oberoende besiktningsman.

  Skorstenar och ventilationstrummor som plåtdetaljer är ofta takets svara länkar samtidigt som de har otroligt viktiga funktioner. Vi är utbildade inom plåtdetaljer och lägger alltid ner extra tid och omsorg när vi monterar dem på taket.

  I vår plåtverkstad har vi högfunktionella maskiner som vi använder för att bearbeta plåten innan den blir ditt tak. Genom att blanda modern teknik med traditionellt hantverk har vi hittat ett arbetssätt som gör att vi kan hålla hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Nynäshamn - stora delar med orörd natur

  Nynäshamn – ett måste att besöka under sommaren. Här finns en mysig hamn med flertal restauranger, försäljning utav fisk och hantverk, och såklart frukt & grönt!

  Till Nynäshamn dras mycket människor till under just sommartid, här händer det mycket och staden är himla mysig att strosa runt i.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Om Nynäshamn kommun

  Nynäshamn är en naturskön ort som bjuder på härlig miljö och upplevelser. Nynäshamn ligger i Stockholms län och växte fram som uthamn till Stockholm på mark som tillhörde Nynäs gods.

  Invånare: 13 510 (2010) Yta: 6,52 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?