Din trovärdiga plåtslagare i Sigtuna

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Sigtuna

Är du i behov av plåttak i Sigtuna?

Plåtslagare i Sigtuna det är vi det! Om du äger du en bostad eller en fastighet i Sigtuna och är i behov av en omläggning eller endast behöver fixa några defekter på ditt plåttak så finns vi här, hela vägen från första kontakt till slutresultat och även därefter.

Vi är Kompetens Plåtslageri – som är det professionella och självklara valet när du ska anlita en plåtslagare i Sigtuna. Vi jobbar alltid efter våra kunders önskemål och för att få till den bästa kvalitén så att du ska bli nöjd. För oss är våra kunder det viktigaste. 

Under åren som vi har funnits så har vi lyckats samla på oss en stor och väldigt bred kunskap inom plåt. Vi tror på ärlighet och att göra våra kunder nöjda genom att leverera en hög kvalité på våra produkter. Ett tak ska vara slittåligt och hålla tätt. Det är det absolut viktigaste.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Stora plåtarbeten som små

  För att ett tak ska göra sitt jobb rätt – alltså skydda mot regn och vind så är det a och o att det är monterat på rätt sätt med ett slittåligt material, som  skyddar mot alla olika väderförhållanden.

  Vi erbjuder allt inom plåttak och hjälper gärna till med att ta fram den bästa lösningen för ditt tak, oavsett om det är en omläggning eller korrigering av några småfel.

  För oss är ärlighet viktigt då vår bransch tyvärr kantas av många oseriösa entreprenörer, därför följer vi alltid branschens regelverk och våra plåtarbeten granskas av en oberoende besiktningsman, detta är för att våra kunder ska vara och känna sig trygga i deras affär.

  Vi har också en helt egen plåtverkstad som är 465 km2 stor. Där vi arbetar dagligen med mångfunktionella maskiner som bearbetar plåten innan den hamnar på taket. Genom kombination av modern teknik och vår kunskap kan vi hålla en hög nivå på samtliga plåtarbeten.

  Vi vet med oss att takets plåtdetaljer kan göra stor skillnad och att det är de små detaljerna som man kan skilja en skicklig plåtslagare mot en som inte är lika skicklig.

  Våra plåtslagare är specialutbildade på plåt och arbetar med glädje för att bli bäst!

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Nya plåtdetaljer åt Brf Magnus nr 3

  Ingen vill behöva tänka på de potentiella kostnader som läckor, röta och mögel kan innebära, och därför anlitades kompetenta takläggare och plåtslagare som skulle kunna lägga ett tak som skulle hålla i många år framöver.

  Fastighet på Drottninggatan fick nog av läckage runt takfönster

  Det hade börjat läcka vid takfönster och plåten var i behov av omläggning. För att göra taket riktigt tätt och för att vara på säkra sidan med tanke på den låga taklutningen så svetsades först ett lager Resitrix gummiduk på takytan. Därefter lades plåten som dubbelfalsades.

  Gamla Brandstationen får nytt tak

  Denna byggnad som byggdes 1917 har fungerat som både brandstation och polisstation.Det gamla taket som senast lades om på nittiotalet, revs eftersom det läckte. Vid rivningen kunde man konstatera att både takstolar och brädor på sina ställen hade ruttnat på grund av läckor som pågått över tid.

  Om Sigtuna kommun

  Sigtuna är en kommun i Stockholms län. Kommunen gränsar till Norrtälje och Vallentuna.

  Invånare: 8 444 (2010) Yta: 4,57 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?