Din kompetenta plåtslagare i Södertälje

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Södertälje

Vi är din expert på plåttak i Södertälje!

Välkommen till oss på Kompetens Plåtslageri! Vi är den kunniga och erfarna plåtslagaren som utför plåtarbeten av högsta kvalitet i Södertälje. Vi har erfarenhet av allt inom plåt och om du behöver en plåtslagare i Södertälje har du kommit rätt!

Vi hjälper dig med helomläggning av ditt tak eller med plåtdetaljer. Vi har kompetensen och erfarenheten att leverera plåtarbeten på allra högsta nivå, och det gäller även k-märkta tak. Kompetens Plåtslageri är det professionella valet när du behöver hjälp med plåtarbeten i Stockholm.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Takläggning Södertälje

  Våra tjänster innefattar att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för deras tak, som både är en ekonomisk lösning och har lång livslängd.

  En vanlig fråga vi får är om man ska lägga om hela taket eller laga det när ett äldre plåttak börjar gå sönder. Oftast rekommenderar vi att göra en helomläggning, då lappning snabbt blir olönsamt och resultatet sällan blir helt bra.

  Vi är även specialiserade på kulturmärkta tak och våra plåtslagare vet vad som krävs för att renovera K-märkta tak med omtanke och känsla för byggnadens ålder och utseende.

  Ventilationstrummor, skorstenar och andra plåtdetaljer är viktigt att få till på ett bra sätt och ofta är det detaljerna som skiljer en professionell plåtslagare från en mindre seriös. Vi på Kompetens Plåtslageri är specialutbildade inom plåtdetaljer och tänker på helheten.

  Vi förbereder den plåt som sedan kommer att bli ditt tak i våra högfunktionella maskiner i vår plåtverkstad och med hjälp av blandning av ny teknik och vår gedigna kunskap om traditionellt plåthantverk kan vi leverera plåtarbeten på den högsta nivån.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Södertälje

  I mångsidiga Södertälje finns en stor variation av bostadsområden och många fastigheter av olika slag. Kompetens Plåtslageri har under årens gång gjort flera plåtarbeten i kommun och har fått goda referenser från kunder som är nöjda med våra högkvalitativa plåttak. Våra plåtslagare lägger alltid plåttak på ett fackmannamässigt sätt och kan därför lämna långa garantier till våra kunder. Hör av dig till oss när du behöver ta hjälp av en skicklig plåtslagare i Södertälje.

  Södertälje - en expansiv kommun med många möjligheter

  Södertälje är en kommun som har växt stadigt under de senaste 50 åren, vilket inte är så konstigt med tanke på att det finns många trevliga bostadsområden att bosätta sig i samtidigt som stora företag som Astra Zeneca och Scania lockar med många arbetstillfällen. I Södertälje kan du på landet, när vatten eller citynära i bostadsområden som Blombacka, Nykvarn, Glasberga Sjöstad eller Pershagen. Ett vacker läge nära Mälaren och skärgården, ett levande kultur-och idrottsliv och närheten till Stockholm gör Södertälje kommun till en attraktiv plats att bo på.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Livsmedelsbutikens tak får nytt tak

  På ICA-butiken hade taket gjort sitt. Vid en inspektion upptäcktes hål i råsponten, rostig plåt, slitna takpannor och mossa som börjat växa här och var. Vatten hade läckt in och skadat träkonstruktionen under taket.För att ge taket nytt liv tillverkades och monterades ny fotränna längs med takfoten, vilket passade perfekt ihop med de nya tegelröda takpannorna.

  Fastighet på Drottninggatan fick nog av läckage runt takfönster

  På Stena Fastigheters byggnad, Drottninggatan 33, inom synhåll från Sergels torg och mitt i stadens hjärta, fick denna byggnad ett nytt och fräscht plåttak. Plåten passar perfekt ihop med takfönstren och passar även in med de omgivande byggnaderna.

  Brf Tomten 39 i Stockholm får nytt plåttak

  Detta tak på Tomtebogatan 39 i Stockholms innerstad var i stort behov av en renovering. Taket hade läckt flera gånger, diverse provisoriska tätningar syntes fläckvis runt genomföringar och längs falsarna men nu hade vindsvåningen inunder börjat ta skada.Med mångårig erfarenhet var detta dock inget problem för våra duktiga plåtslagare, som lyckades med konststycket att skapa ett tak som både är funktionellt och estetiskt tilltalande.

  Om Södertälje kommun

  Södertälje kommun ligger i Södermanland och gränsar till bland annat Trosa, Strängnäs och Nynäshamns kommun. Centralorten med samma namn är den största staden i landskapet och närheten till vägarna E4 och E20 gör det enkelt att resa till andra delar av landet.

  Invånare: 98 830 (2019) Yta: 694 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?