Din kompetenta plåtslagare i Sollentuna

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Sollentuna

Har du ett plåttak i Sollentuna?

Vi är Kompetens Plåtslageri – det professionella valet när du behöver anlita en plåtslagare i Sollentuna kommun. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet arbetar vi för att leverera plåtarbeten av högsta kvalitet till våra kunder i och runt om Stockholms län – allt från plåtdetaljer, till helomläggningar och renovering av K-märkta tak.

För oss på Kompetens Plåtslageri är bara det bästa gott nog och vi utför alltid våra plåtarbeten med stort engagemang och fingertoppskänsla.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din kompetenta plåtslagare i Sollentuna

  Vi och vårt plåtslageri erbjuder allt inom plåtslagning och med vårt stora kunnande hjälper vi dig ta fram en hållbar och ekonomisk lösning för ditt tak.

  Våra kunder är ofta osäkra och frågar ofta om man ska välja att lägga om hela taket eller börja lappa det när ett äldre plåttak börjar bli dåligt. Oftast ger vi rådet att göra en helomläggning, då lappning i de allra flesta fall inte blir lönsamt i längden.

  Våra duktiga och erfarna plåtslagare följer alltid gällande regelverk när de utför plåtarbeten på tak och en fristående besiktningsman kontrollerar sedan arbetet. K- märkta tak behöver varsam hantering och vi har kompetensen om hur man renoverar kulturmärkta tak med känsla för husets utseende och ålder.

   

  Ventilationstrummor, skorstenar och andra plåtdetaljer är viktigt att få till på rätt sätt och många gånger är det arbetet med dessa som skiljer en professionell plåtslagare från en mindre seriös. Vi är specialutbildade på plåtdetaljer och våra skickliga plåtslagare sätter ära i att vara bäst.

  Vi förbereder plåten till ditt tak i någon av våra högfunktionella maskiner i vår plåtverkstad på 465 km2 och genom av blandning av vår kunskap om plåthantverk och modern teknik levererar vi plåtarbeten på genomgående hög nivå.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Sollentuna

  I Sollentuna kommun finns en stor variation av byggnader från olika tidsperioder och vi på Kompetens Plåtslageri har fått förtroendet att göra en hel del plåtarbeten i kommunen – vilket har lett till att vi har fått bra koll på området och många fina referenser från nöjda kunder. Med vår kompetens och långa erfarenhet inom plåtslagning kan vi utföra plåtarbeten på ett fackmannamässigt sätt vilket också innebär att vi kan lämna långa garantier till våra kunder. Kontakta oss på Kompetens Plåtslageri när du behöver anlita en kunnig plåtslagare i Sollentuna.

  Sollentuna - en hemtrevlig kommun norr om Stockholm

  Norr om Stockholm ligger Sollentuna kommun som är en omtyck kommun att bosätta sig i. Här finns flera naturreservat och sjöar med fina badstränder och populära bostadsområden som Vaxmora, Helenelund och Edsviken. I Sollentuna finns många möjligheter till ett aktivt frilufts- och idrottsliv och även ett stort utbud av kultur för såväl vuxna som barn. Det finns flera köpcentrum och butiker i kommunen samtidigt som Stockholm city med dess stora utbud ligger en kort resa ifrån.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Villa i Sollentuna får nytt plåttak

  När det upptäcktes att det gamla taket hade gjort sitt bestämde de sig för att ett nytt plåttak skulle läggas. Med svart plåt i bandtäckning – hela stycken som löper från taknock till takfot – fick huset ett snyggt och tätt tak som kommer att hålla under många år framöver.

  IKANO får plåttaket bytt

  Alldeles intill Hagsätra torg ligger denna fastighet som ägs och förvaltas av IKANO bostäder. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Tornet på Brf Rudan 2 läggs om

  I hörnet Renstiernas gata-Tjärhovsgatan står ett hus med något som verkligen får det att sticka ut från mängden – ett vackert rundat torn med sirliga plåtdetaljer, krönt av en klassisk vindflöjel där fastighetens byggår är instansat, nämligen 1901. För en plåtomläggning av detta torn krävdes en hög kompetens och erfarenhet, tillsammans med en medvetenhet om Stockholms byggnadstekniska historia och kultur.

  Om Sollentuna kommun

  Sollentuna kommun ligger i Stockholms län, i södra delarna av Uppland. Sollentuna bjuder på många möjligheter att resa via E4 som går igenom kommunen, SL:s pendeltågstrafik och Arlanda flygplats ligger på ett kort pendlingsavstånd.

  Invånare: 73 660 (2019) Yta: 57,96 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?