Din plåtslagare i Solna

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Solna

Vi lägger plåttak i Solna

Vi är ett plåtslageri som alltid jobbar med att leverera den högsta kvalitén till våra kunder. Vi lägger tak åt både bostadsrättsföreningar och privatägare, så om du är i behov av någon typ av plåtarbete, tveka inte att höra av dig till oss på telefonnummer  08-649 10 10.

Sedan vi startade har vi varit ett familjeföretag och är idag inne på den tredje generationen. Vi älskar att utvecklas och genom åren har vi samlat på oss hög kompetens och lång erfarenhet av inom branschen.

Den viktigaste uppgiften ett tak har är att skydda bostaden från regn och vind så att det inte blir läckage som leder till mögel. I Sverige har vi tuffa årstider som kan ställa till det för taket. Vi ser till att hitta den bästa lösningen för dig oavsett om du är i behov av en omläggning eller endast behöver korrigera några småfel.

Vi kan idag med stolthet kalla oss specialister på plåttak eftersom vår kunskap och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi hjälper dig med ditt plåttak i Solna

  Under arbetets gång har vi en dialog samt att vi dokumenterar allt vi gör steg för steg så att våra kunder ska hänga med på vad som sker i arbetet och hur vi ligger till. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och säkra i att de har gjort en bra affär och investering.

  Vi följer självklart branschens regler och när arbetet väl är klart granskas det också av en oberoende besiktningsman.

  Vi jobbar också med mindre plåtdetaljer som skorstenar och ventilationstrummor som oftast är takets svaga länkar samtidigt som de har otroligt viktiga funktioner. Vi är utbildade inom detta och lägger alltid ner extra tid och omsorg när vi monterar dem på taket.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Om Solna kommun

  Solna kommun, även kallat Solna stad ligger i Stockholms län och huvudorten är Solna. Kommunen gränsar bland annat till Sollentuna Danderyd. 

  Invånare: 82 429 (2019) Yta: 21,66 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?