Din kompetenta plåtslagare i Sundbyberg

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Sundbyberg

Vi lägger plåttak i Sundbyberg

Hej! Äger du en bostad eller fastighet i Sundbyberg som är i behov av en omläggning? Om du söker en plåtslagare som gör arbeten i Sundbyberg har du kommit helt rätt! Vi på Kompetens Plåtslageri har varit ett familjeföretag från start och genom åren har vi samlat på oss hög kompetens och lång erfarenhet av plåtslageri.

Huvuduppgiften ett tak har är att skydda bostaden från regn och diverse väder och vi ser till att hitta den bästa lösningen för dig oavsett om du är i behov av en omläggning eller endast behöver korrigera några småfel.

Vi kan idag med stolthet kalla oss specialister på plåttak eftersom vår kunskap och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak. Kompetens Plåtslageri är det kompetenta valet när du behöver anlita en plåtslagare i Värmdö.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan allt om plåt

  Vi gör takarbeten på stora bostadsrättsföreningar samt hos privatpersoner. Innan arbetet går vi alltid igenom med kund kring önskemål och har en tydlig dialog under hela arbetets gång där vi informerar löpande så att du hänger med på vad som sker.

  Vi följer alltid branschens regler kring vad som är okej och inte och när arbetet väl är klart granskas det av en oberoende besiktningsman.

  Vi arbetar också med plåtdetaljer som till exempel skorstenar och ventilationstrummor som oftast är takets svaga länkar samtidigt som de har viktiga funktioner. Vi är utbildade inom plåtdetaljer och lägger alltid ner extra tid och omsorg när vi monterar dem på taket.

  Vi arbetar med högfunktionella maskiner i vår plåtverkstad som vi använder för att bearbeta plåten innan den blir till ditt tak. Genom att blanda modern teknik med traditionellt hantverk har vi hittat ett arbetssätt som gör att vi kan hålla hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Om Sundbyberg kommun

  Sundbyberg kommun, även kallat Sundbybergs stad ligger i Stockholms län och huvudorten är Sundbyberg. Kommunen gränsar bland annat till Järfälla, Solna och Stockholm.

  Invånare: 52 414 (2019) Yta: 8,77 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?