Din kompetenta plåtslagare i Täby

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Täby

Vi hjälper dig med plåttak i Täby!

Vi är Kompetens Plåtslageri – det kompetenta valet när du ska anlita en plåtslagare i Täby Kommun.

Vi är i grund och botten ett familjeföretag som har arbetat med plåt och tak sedan 1979 och idag är vi inne på den tredje generationen plåtslagare.

Vi har många års erfarenhet bakom oss och en stor yrkesskicklighet. Vi arbetar alltid med stort engagemang och en fingertoppskänsla. Vi erbjuder helomläggning, plåtdetaljer och gör även renoveringar på K-märkta tak.

Våra skickliga plåtslagare arbetar dagligen för att leverera plåtarbeten av högsta kvalitet till våra kunder samt arbetar med en hög service.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Söker du plåtslagare i Täby?

  Det är få platser på ett hus som utsätts för stora påfrestningar än ett tak. Vi finns här och erbjuder alla tjänster inom plåtslagning och hjälper gärna till att ta fram den bästa och mest lönsamma lösningen för just ditt tak.

  En vanlig fråga man kan ställa sig är om man ska satsa på att börja lappa om det äldre, slitna plåttaket eller om man ska lägga om det. I de flesta fallen svarar vi att en helomläggning är det bästa. på grund av att lappning snabbt blir oekonomiskt och resultatet sällan blir perfekt i längden.

  När du anlitar oss för ett plåtarbete följer våra plåtslagare regelverk och arbetet kontrolleras även av en oberoende besiktningsman. Vi har kompetensen och att renovera K-märkta tak och vet vad som krävs för att lägga ett nytt tak som passar husets stil och tidsanda.

  Plåtdetaljerna på ett tak har viktiga funktioner. Det betyder att det spelar en stor roll hur dessa utformas. Arbetet är avgörande och är ofta det som faktiskt skiljer en proffsig plåtslagare mot en som inte är lika seriös.

  På Kompetens Plåtslageri är vi specialiserade på plåtdetaljer och våra plåtslagare lägger ner mycket själ och hjärta i att utföra takarbeten på största allvar.

  Vår plåtverkstad är 465 km2 stor och har flera moderna maskiner som vi använder för att bearbeta plåten som kommer att bli ditt tak och med hjälp av ny teknik tillsammans med det traditionella hantverket kan vi leverera plåtarbeten av högsta kvalitet till våra kunder.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Täby

  Täby är en intressant kommun som har växt mycket de senaste åren, vilket inte är så konstigt med tanke på det Stockholmsnära läget och vacker natur. KOmpetens Plåtslageri har gjort flera olika plåtarbeten i Täby kommun och god kännedom om området. Med vår erfarenhet och kompetens inom plåtslagning gör att vi kan lämna långa garantier till våra kunder och garantera att våra plåtarbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt Tveka inte att kontakta oss när du behöver anlita en professionell plåtslagare i Täby.

  Täby - en naturskön tillväxtkommun

  Täby kommun är en attraktiv kommun att bo i med flera omtyckta bostadsområden som Gribbylund, Skarpäng och Hägernäs Strand. Täby kommun har växt de senaste åren och det som lockar människor att bosätta sig i kommunen är dels närheten till natur och hav samtidigt som Stockholm City ligger på ett bekvämt pendlingsavstånd. I Täby centrum finns goda möjligheter till shopping och allt service som man kan tänkas behöva för ett gott vardagsliv.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Taket bestod av ett lätt undertak med masonitskivor, reglar samt betongpannor. Takstolarna sackade och lutade snett.Arbetet blev till att riva gamla masonitskivorna, förstärka samtliga takstolar med nya strävor (stödben) och rakt konstruktionsvirke där råspont skulle monteras, montera ny råspont, underlagspapp, hängrännor, stuprör samt taksäkerhet.

  Tak byts från shingel till plåttak

  Vatten har en oroväckande förmåga att leta sig in nästan var som helst och orsaka omfattande skador, och det gamla uttjänta taket på detta radhus var ett tydligt exempel på detta. Här hade regn- och smältvatten lyckats tränga in under taket på den allt för lågt lutande takkupan och förstöra det underliggande virket, och hade till och med börjat orsaka fuktskador som var klart märkbara inifrån huset.

  Nytt tätt tak åt Brf Studenten 1 i Johanneshov

  Svart plåt i så kallad bandtäckning användes – plåtstycken i hela rader från taknock till takfot. Även skorstenarna och ventilationsrören kläddes i svart plåt och skapar därmed ett enhetligt intryck.För att göra det möjligt att enkelt och säkert beträda taket och utföra underhållsarbete monterades en gångbrygga längs nocken.

  Om Täby kommun

  Täby är en tillväxtkommun som ligger i de norra delarna av Stockholms län och gränsar till bland annat Danderyd och Sollentuna kommun. Roslagsbanan trafikeras av SL och förbinder Täby med Stockholm och inom kommunen finns flera busslinjer.

  Invånare: 71 734 (2019) Yta: 71,22 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?