Din plåtslagare i Upplands Väsby

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare i Upplands Väsby

Vi fixar ditt plåttak!

Om du är i behov av en plåtslagare i Upplands Väsby har du hittat rätt! Vi är ett familjeföretag som alltid jobbar för att leverera den bästa kvalitén. Vi bemöter våra kunders önskemål samtidigt som de får ett tätt och snyggt tak.

Takets uppgift är främst att skydda mot läckage och regn. Mycket händer på taket under ett år. Det samlas snö, is, skräp, löv och annat beroende på årstid. För att det inte ska bildas läckage eller andra skador behöver taket vara tätt och vara rätt utfört.

Oavsett om taket är i behov av en omläggning eller endast behöver en del korrigeringar så gör vi det bästa för ditt tak och enligt önskemål från dig som kund.

Vi kan med stolthet kalla oss specialister på plåttak eftersom vår kunskap och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Plåt för både Brf:er och privatpersoner

  Våra takarbeten omfattar stora bostadsrättsföreningar samt att vi även gör tak åt privatpersoner.

  Vi jobbar alltid för ditt bästa och har en dialog under hela arbetets gång där vi dokumenterar allt vi gör så att du hänger med på vad som sker.

  Vi följer såklart också branschens regler och när taket är klart granskas det av en oberoende besiktningsman.

  Skorstenar och ventilationstrummor som plåtdetaljer är ofta takets svara länkar samtidigt som de har otroligt viktiga funktioner. Vi är utbildade inom plåtdetaljer och lägger alltid ner extra tid och omsorg när vi monterar dem på taket för att få det snyggt och väl utfört.

  I vår plåtverkstad arbetar vi med högfunktionella maskiner som vi använder för att bearbeta plåten innan den blir ditt tak. Genom att blanda modern teknik med traditionellt hantverk har vi hittat ett arbetssätt som gör att vi kan hålla hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Om Upplands Väsby kommun

  Upplands Väsby är kommunen där det finns mycket. Både natur och shopping samt flera olika områden att bo i. 

  Invånare: 41 449 (2010) Yta: 14,17 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?