Din kompetenta plåtslagare i Uppsala

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Uppsala

Din plåtslagare i Uppsala

Vi är din plåtslagare i Uppsala och hjälper till med alla typer av plåtarbeten.

Kompetens Plåtslageri är ett familjeföretag som har varit med i branschen sedan 1979 och nu är inne på tredje generationen plåtslagare. Med åren har vi blivit experter på plåttak och med vår kompetens och erfarenhet av plåtslageri är vi det professionella valet när du behöver hjälp med plåtarbeten i Uppsala.

Våra skickliga plåtslagare arbetar dagligen mot vårt mål som företag: att leverera plåtarbeten av högsta kvalitet till våra kunder och med vår specialistkunskap hjälper vi dig med allt från minsta plåtdetalj till renovering ett K-märkt tak.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din kompetenta plåtslagare i Uppsala

  Ett taks uppgift är att skydda huset från regn, snö och hårt väder. Som boende vill man gärna slippa läckage och andra eventuella skador.

  Vi kan allt om plåttak och hjälper mer än gärna våra kunder att hitta rätt lösning för deras tak. Är du i behov av en renovering eller takläggning ser vi till att komma fram till rätt lösningar för dig.

  Vi har en stor plåtverkstad där vi arbetar med moderna maskiner som vi använder för att bearbeta plåten innan den hamnar på ditt tak. För att den ska bli så hållbar som möjligt och passa ditt tak perfekt.

  Och det är det som gör att vi kan hålla genomgående hög kvalitet på våra plåtarbeten. Kompetens plåtslageri lägger stor omsorg på plåtdetaljer och våra plåtslagare är specialutbildade för att kunna leverera detaljer på högsta nivå. Vi är ditt plåtslageri i Uppsala!

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Uppsala

  I Uppsala finns många fina och charmiga gamla hus och en hel del K-märkta byggnader och vi på Kompetens Plåtslageri har med åren fått förtroendet att lägga om taket på flera fastigheter i området – vilket har lett till att vi fått god kunskap om Uppsala och dessutom fina referenser från kunder som blivit nöjda med vårt arbete. Inget plåtarbete är för avancerat eller enkelt, för stort eller litet för oss – vi är specialister på plåttak och vi utför alltid våra plåtarbeten på ett fackmannamässigt sätt. Tveka inte att kontakta oss när du letar efter en skicklig plåtslagare i Uppsala.

  Uppsala – Sveriges fjärde största stad

  Uppsala universitet, Fyrisån och historiska byggnader som Uppsala slott och domkyrkan är några saker som är utmärkande för Uppsala, som är Sveriges fjärde största stad. Här finns flera trevliga bostadsområden med både villor och flerbostadshus som Ekeby, Gamla Uppsala, Bärby hage, Höganäs och Slavsta. Den vackra och charmiga stadsmiljön, det ansedda universitet och närheten till Stockholm gör Uppsala till en omtyckt plats att slå sig till ro på.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Historisk fastighet i Uppsala får nya plåtdetaljer

  Det charmiga röda huset med vita knutar var i stort behov av en takomläggning, då det hade upptäckts att det gamla taket hade gjort sitt och att en risk för läckage fanns.En helrenovering av taket genomfördes, där det fick nya fräscha takpannor och matchande röd plåt.

  Villa i Trångsund får kupor bytta till plåt

  På takkupan var lutningen inte tillräckligt brant för att man skulle kunna använda takpannor på ett korrekt sätt – om takpannor används på en alltför flack yta kan man räkna med läckage. Därför kläddes takkupan in i plåt.

  Brf Furiren 6 gör omfattande takrenovering

  Vid rivningen av den gamla plåten upptäcktes gamla konstruktionsfel inunder där det tidigare vindsvåningsbygget hade utförts. Isolering fick rivas, takstolar fick förstärkas, ny råspont och plywood, isolering med diffusionsöppen duk, strukturmatta mellan underlagsduk och plåt och slutligen ny helsvetsad gummiduk av Resitrix i gesimsrännan samt ny tidsenlig skivtäckt plåttäckning som vacker följer takets vackra rundning.

  Om Uppsala kommun

  Uppsala är den fjärde folkrikaste kommunen i Sverige och ligger i landskapet Uppland. Inom kommunen reser du smidigt med UL-trafiken och det finns flera dagliga tågförbindelser till Stockholm och andra orter i landet. Pendeltågstrafiken till Arlanda flygplats gör att du enkelt kan resa till övriga världen.

  Invånare: 229 965 (2019) Yta: 2234 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?