Din kompetenta plåtslagare i Värmdö

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Värmdö

Vi lägger plåttak i Värmdö!

Är du i behov av en plåtslagare i Värmdö? Vi på Kompetens Plåtslageri har varit ett familjeföretag från start. Genom åren har vi samlat på oss hög kompetens och lång erfarenhet av plåtslageri.

Den viktigaste uppgiften ett tak har är att skydda bostaden från regn och vind så att det inte blir läckage som leder till mögel. Vi ser till att hitta den bästa lösningen för dig oavsett om du är i behov av en omläggning eller endast behöver korrigera några småfel.

Vi kan idag med stolthet kalla oss specialister på plåttak eftersom vår kunskap och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak. Kompetens Plåtslageri är det kompetenta valet när du behöver anlita en plåtslagare i Värmdö.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi är din kompetenta plåtslagare i Värmdö

  Vi gör takarbeten på stora bostadsrättsföreningar och hos privatpersoner. Vi vill alltid våra kunders bästa och har en tydlig dialog under hela arbetets gång och informerar löpande så att du hänger med på vad som sker.

  Under arbetet följer våra plåtslagare alltid branschens regler och när arbetet väl är klart granskas det av en oberoende besiktningsman.

  Plåtdetaljer som till exempel skorstenar och ventilationstrummor är oftast takets svaga länkar samtidigt som de har viktiga funktioner. Vi är utbildade inom plåtdetaljer och lägger alltid ner extra tid och omsorg när vi monterar dem på taket.

  I vår plåtverkstad har vi högfunktionella maskiner som vi använder för att bearbeta plåten innan den blir ditt tak. Genom att blanda modern teknik med traditionellt hantverk har vi hittat ett arbetssätt som gör att vi kan hålla hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan Värmdö

  Värmdö är en kommun som växer väldigt snabbt. Att det är nära till Stockholm gör det till ett attraktivt område. Här finns stora skogsområden och Värmdö kommun ligger i hjärtat av Stockholms skärgård.

  Värmdö - stora delar med orörd natur

  Värmdö kommun erbjuder flera olika utflyktsmål. Här finns allt från Värmdös alla tusentals olika öar till stadsnära Gustavsberg som enkelt nås med buss från Stockholm.

  Det finns mycket att upptäcka för alla som besöker Värmdö oavsett om du önskar en kvällspromenad eller önskar göra en dagsutflykt.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Karta Värmdö

  Om Värmdö kommun

  Värmdö kommun ligger i Stockholms län och huvudorten är Gustavsberg. Kommunen gränsar bland annat till Haninge och Tyresö. Från Värmdö tar du dig snabbt till Stockholm city med bil på cirka en halvtimme.

  Invånare: 45 000 (2019) Yta: 2980 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?