Din kompetenta plåtslagare på Vaxholm

08-649 10 10

Kontakta oss för att prata tak, information eller offert     |      08-649 10 10 

Plåtslagare Vaxholm

Vi lägger ditt plåttak

Takets viktigaste uppgift är att skydda bostaden från läckage som det kan bli om vattnet letar sig in i taket. Därför är det jätte viktigt att taket läggs rätt från början och att man lagar skador om det uppkommer.

Oavsett om ditt tak är i behov av en helomläggning eller behöver lagas så finns vi här. Vi på Kompetens Plåtslageri har varit ett familjeföretag från start och genom åren har vi samlat på oss hög kompetens och lång erfarenhet av plåtslageri.

Vi ser till att hitta den bästa lösningen för dig och ger dig löpande information under arbetet.

Vi kan idag med stolthet kalla oss specialister på plåttak eftersom vår kunskap och professionella plåtslagare kan allt ifrån att ta fram minsta plåtdetalj till att utföra avancerade renoveringar av K-märkta tak. Kompetens Plåtslageri är det kompetenta valet när du behöver anlita en plåtslagare på Vaxholm.

King-of-roofs
Di Gasell
AAA-logo-2020

Våra tjänster

Plåtomläggning

Kompletta omläggningar av plåttak är vår specialitet.

Plåtdetaljer

De viktiga plåtdetaljerna för att få en optimal helhet.

Kulturmärkta plåttak

Kulturmärkta plåttak ställer höga krav på kompetens.

Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Vi kan plåttak

  Vi kan plåt och gör takarbeten på stora bostadsrättsföreningar och hos privatpersoner. Vi vill alltid bemöta våra kunders önskemål och har därför en tydlig dialog under hela arbetets gång och informerar löpande så att man hänger med på vad som sker.

  Vi följer alltid branschens regler och när arbetet väl är klart granskas det av en oberoende besiktningsman.

  Skorstenar och ventilationstrummor är oftast takets svaga länkar men har också de viktigaste funktionerna. Vi är utbildade inom plåtdetaljer och lägger alltid ner extra tid och omsorg när vi monterar dem på taket.

  I vår plåtverkstad har vi högfunktionella maskiner som vi använder för att bearbeta plåten innan den blir ditt tak. Genom att blanda modern teknik med traditionellt hantverk har vi hittat ett arbetssätt som gör att vi kan hålla hög kvalitet på alla våra plåtarbeten.

  Kontakta oss för expertråd eller kostnadsfri offert.

  Inspiration från plåtarbeten vi gjort

  Brf Fornborg 1 byter till plåttak

  Med skog och natur i alla väderstreck är Hedenhösvägen i Huddinge ett perfekt ställe för de boende att slappna av och ta det lugnt på. När det upptäcktes att det gamla taket hade börjat sjunga på sista versen beslutades det att ett nytt och fräscht plåttak skulle läggas snarast möjligt, så att man slapp oroa sig för läckage och omfattande skador på byggnaden.

  IKANO får plåttaket bytt

  Det gamla skivtäckta plåttaket hade börjat läcka. Några av de kritiska punkterna var brunnarna till stuprören som går inne i fastigheten. Vid rivningen av den gamla plåten konstaterades det att en hel del råspont behövde bytas ut och man valde att lägga ett lager plywood på hela det låglutande takpartiet på grund av för mycket ojämnheter.

  Utbyggnaden fick koppartak

  På huvudbyggnaden lade man nytt lertegel men utbyggnadens tak täcktes med kopparplåt. Det fina materialet passade väldigt bra runt de olika fasaddetaljerna och matchar den klassiska träfasaden målad med falu rödfärg. Koppar är ett vackert material som kräver en duktig plåtslagare för ett värdigt montage.

  Om Vaxholm kommun

  Vaxholm kommun ligger i Stockholms län och huvudorten är Vaxholm. Kommunen gränsar bland annat till Nacka och Värmdö. 

  Invånare: 12 003 (2019) Yta: 107,1 km²

  om oss

  Behöver du ett kompetent Plåtslageri?