Plåtslagare i verkstad
  1. Start
  2. /
  3. Plåtslagare i Tyresö

Din kompetenta plåtslagare i Tyresö

Plåtslagare

Plåtslagare Tyresö

 

Är du i behov av plåttak i Tyresö?

Om du är i behov av en omläggning eller endast behöver fixa några defekter på ditt plåttak i Tyresö så finns vi här.

Vi är Kompetens Plåtslageri – som är det professionella valet när du ska anlita en plåtslagare i Tyresö.

Under åren som vi har existerat har vi lyckats samla på oss en stor och bred kunskap inom plåt och vi samarbetar alltid med våra kunder för att bemöta deras önskningar.

Dagligen så strävar vi mot vårt mål gemensamt: att leverera plåtarbeten av den högsta kvalitén.

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du kontakta oss? Inga problem! Du kan mejla, ringa eller besöka oss. Du kan också fylla i formuläret här till höger så hör vi av oss så snart som möjligt. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri taköversyn.

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress

Vi fixar plåttak i Tyresö

För att ett tak ska göra sitt jobb – skydda mot regn och vind så är det a och o att det är monterat på rätt sätt med ett slittåligt material.

Vi erbjuder allt inom plåttak och hjälper gärna till med att ta fram den bästa lösningen för ditt tak.

Vi följer alltid branschens regelverk och våra plåtarbeten granskas av en oberoende besiktningsman, för att våra kunder ska vara trygga i deras affär.

 

Vi har också en egen plåtverkstad som är 465 km2 stor. Där arbetar vi med flerfunktionella maskiner som bearbetar plåten innan den slutligen hamnar på våra kunders tak. Genom kombination av modern teknik och vår kunskap om  kan vi hålla en hög nivå på alla våra plåtarbeten.

Vi vet med oss att takets plåtdetaljer kan göra stor skillnad och att det är de små detaljerna som man kan skilja en skicklig plåtslagare mot en som inte är lika skicklig.

Våra plåtslagare är specialutbildade på plåt och arbetar med glädje för att bli bäst.

 

Vi kan Tyresö

Tyresö är en stor kommun och erbjuder mycket. Här finns mycket skog, sjö och natur och ett större centrum med flertal butiker inom daglig varuhandel, hem och mode.

Under åren har vi fått förtroendet utföra flera plåtarbeten runt om i kommunen.

Med vår kompetens och långa erfarenhet inom plåtslageri kan vi lämna långa garantitider på våra plåtarbeten och även garantera att de utförs på ett fackmannamässigt sätt!

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder flera olika tjänster inom tak. Så oavsett om du behöver ett helt nytt tak, takrenovering eller plåtslageri, finns vi här för dig! 

Karta över Tyresö.

Fakta

Om Tyresö kommun

 

Tyresö kommun är en del av Stockholms län och gränsar mot Nacka, Värmdö, Haninge,  Huddinge och Stockholms kommun. Det tar cirka 20 minuter att bilpendla från Tyresö till Stockholm och du reser också enkelt med SL:s kollektivtrafik.

 

Invånare: 48 327 (2019) 
Yta: 100,54 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Hur kan man förlänga plåttakets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga plåttakets livslängd. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och inspekterar ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på om taket är i behov av reparation.

För att förebygga rost på taket är det även bra att måla plåttaket, eftersom rost till slut leder till hål i plåten. Ett nytt plåttak brukar klara sig i ca 15 år utan att behöva målas om. Därefter är det normalt att plåttaket målas om vart 7:e år.

När man lägger om sitt plåttak, hur påverkas dom boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning, spikning och bearbetning av plåten på plats.

Ställning monteras som skydd för plåtslagare och förbipasserande på marken.

Rivningsmaterial läggs i container eller byggsäckar och upptar oftast plats på marken.

Nytt material behöver ibland förvaras på marken innan det lyfts upp till taket.

En del ytor på marken kan bli upptagna vissa tider under takrenoveringen.

Regeln är dock att det skall vara städat och material och utrustning skall ligga ordningsamt, vare sig det är på marken eller uppe på taket. Arbetsplatsen skall arrangeras så att tillträde och utrymning för boende och eventuell räddningspersonal fortfarande kan ske utan hinder.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar. Några faktorer som spelar in är takets storlek, hur brant det är och hur mycket detaljer det finns, så som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor. Efter att ha inspekterat taket kan man göra en tidsuppskattning.

Kan man lägga om sitt plåttak på vintern?

Ja, det går bra att göra. Dock är det några saker som plåtslagarna måste ta hänsyn till. Underlagspappen bör förvaras i värme innan monteringen. Varm underlagspapp är mer följsam vilket underlättar vid omläggningen. När plåten läggs måste underlaget vara fritt från snö och is. Därför kan presenningar läggas på taket, även om taket är tätt från den nya underlagspappen.

Ett vanligt missförstånd när det gäller takomläggning på vintern, är att taket läcker värme. Det som gör att huset håller varmt, är isoleringen. Så värmen i huset påverkas inte av att taket läggs om.

Plåtslagare i verkstad