Gul villa i Sundbyberg med svart plåttak
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Fylkesvägen – Sundbyberg

Fylkesvägen - Sundbyberg

Plåtslageri

Villa

Helomläggning på Fylkesvägen i Sundbyberg

Denna villa på Fylkesvägen i Sundbyberg fick ett nytt svart plåttak med dubbelfalsad bandtäckt plåt. Innan takomläggningen hade villan ett tak av takpannor och de boende beslutade sig för att byta till ett plåttak, resultatet blev väldigt fint och det nya taket passar perfekt ihop med fasaden och omgivningen. De boende kan nu känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.

Gul villa i Sundbyberg med svart plåttak
Gul villa i Sundbyberg med svart plåttak
Gul villa i Sundbyberg med svart plåttak

Relaterade kundcase

Nytt plåttak Årsta torg
16 april, 2024

Årsta torg – Årsta

Årsta torg - Årsta Plåtslageri Fastighet Helomläggning på Årsta torg Årsta centrum började planeras 1943. Tio år senare var det färdigbyggt. Årstaplan hette platsen då. 1990 bytte den, på de boendes begäran, namn till Årsta Torg, vilket var ett namn s...
Gul villa med svart plåttak
11 april, 2024

Tegelbergsvägen – Bromma

Denna vackra villa på Tegelbergsvägen i Bromma fick ett nytt plåttak i svart kulör, det nya taket kommer hålla tätt i många år så de boende kan känna sig trygga.
Röda radhus med röda plåttak
11 april, 2024

Prästgårdsvägen – Upplands Väsby

Kompetens Plåtslageri fick förtroendet att utföra en plåtomläggning på dessa radhus på Prästgårdsvägen i Upplands Väsby. Det nya taket av dubbelfalsad plåt i röd kulör passar fint ihop med den röda fasaden. De boende kan känna sig trygga med ett tätt ta...
Plåttak på villa i ärggrön kulör
11 april, 2024

Lokevägen – Djursholm

Denna unika villa i Djursholm fick en plåtomläggning, det nya vackra taket passar perfekt ihop med fasaden och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.
Villa med nytt svart plåttak
11 april, 2024

Korta vägen – Tyresö

Denna villa på Korta vägen i Tyresö fick en plåtomläggning av taket med plåt i svart färg. Resultatet blev otroligt fint och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.