Nytt tak med takpannor och plåtdetaljer
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Linnégatan – Stockholm

Linnégatan - Stockholm

Plåtslageri

BRF

Helomläggning på Linnégatan i Stockholm

Den gamla plåten sjöng på sin sista vers och det fanns en risk för läckage med omfattande och kostsamma skador på innertaket och övriga delar av fastigheten. När det tidigare var kallvind så hade det konsekvenserna av läckage inte varit så katastrofala men med inredd vindsvåning så är det extra noga att varje detalj med taket funkar som det skall. Därför fattades beslutet att renovering av taket mot gatusidan skulle utföras så snart som möjligt.Takkuporna och takfoten kläddes in i svart plåt, som är en karaktäristisk del av Stockholms byggnadstekniska historia.Taksäkerheten ombesörjs genom två takstegar, vilka gör det möjligt att enkelt och säkert röra sig ned på taket för att utföra underhållsarbete så snöskottning och rensning av rännor. En skickligt utformad fotränna leder effektivt vattnet mot stuprören, samtidigt som den också är ett passande och tidsenligt inslag i taket som helhet.

Nytt tak med takpannor och plåtdetaljer
Nytt tak med takpannor och plåtdetaljer
Nytt tak med takpannor och plåtdetaljer
Nytt tak med takpannor och plåtdetaljer
Nytt tak med takpannor och plåtdetaljer

Relaterade kundcase

Nytt plåttak Årsta torg
16 april, 2024

Årsta torg – Årsta

Årsta torg - Årsta Plåtslageri Fastighet Helomläggning på Årsta torg Årsta centrum började planeras 1943. Tio år senare var det färdigbyggt. Årstaplan hette platsen då. 1990 bytte den, på de boendes begäran, namn till Årsta Torg, vilket var ett namn s...
Gul villa med svart plåttak
11 april, 2024

Tegelbergsvägen – Bromma

Denna vackra villa på Tegelbergsvägen i Bromma fick ett nytt plåttak i svart kulör, det nya taket kommer hålla tätt i många år så de boende kan känna sig trygga.
Röda radhus med röda plåttak
11 april, 2024

Prästgårdsvägen – Upplands Väsby

Kompetens Plåtslageri fick förtroendet att utföra en plåtomläggning på dessa radhus på Prästgårdsvägen i Upplands Väsby. Det nya taket av dubbelfalsad plåt i röd kulör passar fint ihop med den röda fasaden. De boende kan känna sig trygga med ett tätt ta...
Plåttak på villa i ärggrön kulör
11 april, 2024

Lokevägen – Djursholm

Denna unika villa i Djursholm fick en plåtomläggning, det nya vackra taket passar perfekt ihop med fasaden och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.
Villa med nytt svart plåttak
11 april, 2024

Korta vägen – Tyresö

Denna villa på Korta vägen i Tyresö fick en plåtomläggning av taket med plåt i svart färg. Resultatet blev otroligt fint och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.