Plåtomläggning BRF
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Lödösevägen – Johanneshov

Lödösevägen - Johanneshov

Plåtslageri

BRF

Helomläggning på Lödösevägen i Johanneshov

Svart plåt i så kallad bandtäckning användes – plåtstycken i hela rader från taknock till takfot. Även skorstenarna och ventilationsrören kläddes i svart plåt och skapar därmed ett enhetligt intryck.

För att göra det möjligt att enkelt och säkert beträda taket och utföra underhållsarbete monterades en gångbrygga längs nocken.

Längs takfot monterades nya hängrännor som kopplades till nya stuprör. Snörasskydd monterades också längs hela takfoten på båda sidor av taket. Det hindrar snö och is från att glida ner under töväder, vilket gör det säkert för de boende och besökare att röra sig nedanför taket samtidigt som det skyddar hängrännorna mot snömassor.

Under takfoten skrapades och målades de synliga delarna av takets brädor vilket gav hela huset ett nyrenoverat intryck.De boende i fastigheten kan nu känna sig trygga i vissheten att de har ett fackmannamässigt utfört plåttak, som garanterat kommer att hålla i många år framöver. De kan därför fokusera på det som är viktigt i livet, utan att behöva oroa sig över läckor och fuktskador.

Plåtomläggning BRF

Relaterade kundcase

Nytt plåttak Årsta torg
16 april, 2024

Årsta torg – Årsta

Årsta torg - Årsta Plåtslageri Fastighet Helomläggning på Årsta torg Årsta centrum började planeras 1943. Tio år senare var det färdigbyggt. Årstaplan hette platsen då. 1990 bytte den, på de boendes begäran, namn till Årsta Torg, vilket var ett namn s...
Gul villa med svart plåttak
11 april, 2024

Tegelbergsvägen – Bromma

Denna vackra villa på Tegelbergsvägen i Bromma fick ett nytt plåttak i svart kulör, det nya taket kommer hålla tätt i många år så de boende kan känna sig trygga.
Röda radhus med röda plåttak
11 april, 2024

Prästgårdsvägen – Upplands Väsby

Kompetens Plåtslageri fick förtroendet att utföra en plåtomläggning på dessa radhus på Prästgårdsvägen i Upplands Väsby. Det nya taket av dubbelfalsad plåt i röd kulör passar fint ihop med den röda fasaden. De boende kan känna sig trygga med ett tätt ta...
Plåttak på villa i ärggrön kulör
11 april, 2024

Lokevägen – Djursholm

Denna unika villa i Djursholm fick en plåtomläggning, det nya vackra taket passar perfekt ihop med fasaden och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.
Villa med nytt svart plåttak
11 april, 2024

Korta vägen – Tyresö

Denna villa på Korta vägen i Tyresö fick en plåtomläggning av taket med plåt i svart färg. Resultatet blev otroligt fint och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.