Vit villa med nytt svart plåttak
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Malmbodavägen – Vallentuna

Malmbodavägen - Vallentuna

Plåtslageri

Villa

Helomläggning på Malmbodavägen i Vallentuna

Villa i Vallentuna byter från shingelpapp till bandtäckt plåt

Eftersom det gamla taket började sjunga på sista versen, med hotande läckage och fuktskador, tog de boende beslutet att ett nytt tak skulle läggas. De bestämde sig för att plåt skulle användas istället för shingelpapp som de tidigare hade, och anlitade Kompetens plåtslageri. Har du ett plåttak i Vallentuna som behöver en takrenovering? Vi har alltid en tydlig dialog med våra kunder under hela arbetets gång och tar fram den bästa lösningen som passar bäst.

Vit villa med nytt svart plåttak
Vit villa med nytt svart plåttak
Nytt svart plåttak
Nytt svart plåttak
Nytt svart plåttak
Nytt svart plåttak
Nytt svart plåttak
3-12

Relaterade kundcase

Nytt plåttak Årsta torg
16 april, 2024

Årsta torg – Årsta

Årsta torg - Årsta Plåtslageri Fastighet Helomläggning på Årsta torg Årsta centrum började planeras 1943. Tio år senare var det färdigbyggt. Årstaplan hette platsen då. 1990 bytte den, på de boendes begäran, namn till Årsta Torg, vilket var ett namn s...
Gul villa med svart plåttak
11 april, 2024

Tegelbergsvägen – Bromma

Denna vackra villa på Tegelbergsvägen i Bromma fick ett nytt plåttak i svart kulör, det nya taket kommer hålla tätt i många år så de boende kan känna sig trygga.
Röda radhus med röda plåttak
11 april, 2024

Prästgårdsvägen – Upplands Väsby

Kompetens Plåtslageri fick förtroendet att utföra en plåtomläggning på dessa radhus på Prästgårdsvägen i Upplands Väsby. Det nya taket av dubbelfalsad plåt i röd kulör passar fint ihop med den röda fasaden. De boende kan känna sig trygga med ett tätt ta...
Plåttak på villa i ärggrön kulör
11 april, 2024

Lokevägen – Djursholm

Denna unika villa i Djursholm fick en plåtomläggning, det nya vackra taket passar perfekt ihop med fasaden och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.
Villa med nytt svart plåttak
11 april, 2024

Korta vägen – Tyresö

Denna villa på Korta vägen i Tyresö fick en plåtomläggning av taket med plåt i svart färg. Resultatet blev otroligt fint och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.