1-6
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Tomtebogatan – Stockholm

Tomtebogatan - Stockholm

Plåtslageri

BRF

Helomläggning på Tomtebogatan i Stockholm

Detta tak på Tomtebogatan 39 i Stockholms innerstad var i stort behov av en renovering. Taket hade läckt flera gånger, diverse provisoriska tätningar syntes fläckvis runt genomföringar och längs falsarna men nu hade vindsvåningen inunder börjat ta skada.

De rundade delarna krävde högre yrkesskicklighet än vid vanlig enkel platt plåttäckning, vilket även var fallet med den noggrant planerade fotrännan som för vattnet längs med nästan hela takets längd ned mot stupröret. Med mångårig erfarenhet var detta dock inget problem för våra duktiga plåtslagare, som lyckades med konststycket att skapa ett tak som både är funktionellt och estetiskt tilltalande.

Föreningen slipper nu ytterligare onödiga reparationer till följd av läckage och kan njuta och känna sig trygga med sitt nya fina tak.

1-6
5-3
6-2
4-5
3-5
2-5
8-2
7-2

Relaterade kundcase

Nytt plåttak Årsta torg
16 april, 2024

Årsta torg – Årsta

Årsta torg - Årsta Plåtslageri Fastighet Helomläggning på Årsta torg Årsta centrum började planeras 1943. Tio år senare var det färdigbyggt. Årstaplan hette platsen då. 1990 bytte den, på de boendes begäran, namn till Årsta Torg, vilket var ett namn s...
Gul villa med svart plåttak
11 april, 2024

Tegelbergsvägen – Bromma

Denna vackra villa på Tegelbergsvägen i Bromma fick ett nytt plåttak i svart kulör, det nya taket kommer hålla tätt i många år så de boende kan känna sig trygga.
Röda radhus med röda plåttak
11 april, 2024

Prästgårdsvägen – Upplands Väsby

Kompetens Plåtslageri fick förtroendet att utföra en plåtomläggning på dessa radhus på Prästgårdsvägen i Upplands Väsby. Det nya taket av dubbelfalsad plåt i röd kulör passar fint ihop med den röda fasaden. De boende kan känna sig trygga med ett tätt ta...
Plåttak på villa i ärggrön kulör
11 april, 2024

Lokevägen – Djursholm

Denna unika villa i Djursholm fick en plåtomläggning, det nya vackra taket passar perfekt ihop med fasaden och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.
Villa med nytt svart plåttak
11 april, 2024

Korta vägen – Tyresö

Denna villa på Korta vägen i Tyresö fick en plåtomläggning av taket med plåt i svart färg. Resultatet blev otroligt fint och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.