Tak med takpannor och röda plåtdetaljer
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Tranebergsvägen – Bromma

Tranebergsvägen - Bromma

Plåtslageri

BRF

Helomläggning på Tranebergsvägen i Bromma

Nött och fläckig plåt, här och var angripen av rost, är inget som man som bostadsrättsförening vill ha på sitt tak. När denna rost inte bara har drabbat skorstensinklädnaderna utan även gångbryggan på taket, är det verkligen hög tid att något görs åt saken.

Detta är vad Brf Sulitelma 9 på Tranebergsvägen i Bromma hade insett, och därför anlitade de takläggare och plåtslagare för att återigen göra taket vackert, säkert och tätt.

Takpannorna byttes ut och ersattes med snygga tegelröda pannor av ytbehandlad betong. Plåten, som verkligen hade börjat sjunga på sista versen, blev ersatt med röd plåt som gick i ton med de nya takpannorna.

Dessutom uppdaterades taksäkerheten. Där det tidigare var en risk bara att försöka röra sig längs med taket, är taksäkerhetsdetaljerna nu uppdaterade för att motsvara de senaste säkerhetsbestämmelserna.

De boende kan nu slappna av och slippa oroa sig för läckage och skador på innertak och övriga delar av fastigheten, och kan nu istället lägga uppmärksamheten på det de verkligen vill lägga den på.

Tak med takpannor och röda plåtdetaljer
Tak med takpannor och röda plåtdetaljer
Tak med takpannor och röda plåtdetaljer
4-2
Gammalt tak

Relaterade kundcase

Nytt plåttak Årsta torg
16 april, 2024

Årsta torg – Årsta

Årsta torg - Årsta Plåtslageri Fastighet Helomläggning på Årsta torg Årsta centrum började planeras 1943. Tio år senare var det färdigbyggt. Årstaplan hette platsen då. 1990 bytte den, på de boendes begäran, namn till Årsta Torg, vilket var ett namn s...
Gul villa med svart plåttak
11 april, 2024

Tegelbergsvägen – Bromma

Denna vackra villa på Tegelbergsvägen i Bromma fick ett nytt plåttak i svart kulör, det nya taket kommer hålla tätt i många år så de boende kan känna sig trygga.
Röda radhus med röda plåttak
11 april, 2024

Prästgårdsvägen – Upplands Väsby

Kompetens Plåtslageri fick förtroendet att utföra en plåtomläggning på dessa radhus på Prästgårdsvägen i Upplands Väsby. Det nya taket av dubbelfalsad plåt i röd kulör passar fint ihop med den röda fasaden. De boende kan känna sig trygga med ett tätt ta...
Plåttak på villa i ärggrön kulör
11 april, 2024

Lokevägen – Djursholm

Denna unika villa i Djursholm fick en plåtomläggning, det nya vackra taket passar perfekt ihop med fasaden och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.
Villa med nytt svart plåttak
11 april, 2024

Korta vägen – Tyresö

Denna villa på Korta vägen i Tyresö fick en plåtomläggning av taket med plåt i svart färg. Resultatet blev otroligt fint och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hålla i många år framöver.